Janobike 2000 W

Janobike 2000W skuterji so eni najboljših cenovno ugodnih e-skuterjev v kategoriji ekstremnih e-vožnje

Če nimate izkušenj na tem področju, se lahko vprašate, kaj je Watt in zakaj je tako pomemben? No, kratek odgovor bi bil, da se moč električnih motorjev meri v vatih (W). Čista moč ni vse, kar je pomembno za e-skuterje, saj jo je treba kombinirati z najprimernejšo baterijo in drugimi komponentami, da se moč sproži v akcijo. In tukaj Janobikes resnično sije.

Občutite moč Janobike 2000W

Zmogljivi električni skuterji z močjo 2000 W in več niso namenjeni samo dragim dirkam in ljudem, ki iščejo adrenalin. Namesto tega so narejeni predvsem za vse tiste uporabnike, ki imajo preprosto varno in varno pot/ulico in preprosto potrebujejo več pospeška in moči kot majhni skuterji z 250 W.
"Hribi niso več hribi" je bila iskrena reakcija uporabnika Janobike T85 po nekaj tednih uporabe. Zmogljiv Janobike T10 2000W vam ne bo dalo niti občutiti nobenega hriba, saj ne izgublja niti energije ali hitrosti niti do 45° hribovja.

Ali 2000 W ni dovolj za vaše potrebe?

Kar 2000W moči, obstajajo električni skuterji z veliko večjo močjo. Janobikesov drugi najbolj priljubljen električni skuter na trgu, imenovan Janobike T85, ima osupljivih 5600 W kombinirane moči iz sprednjega in zadnjega motorja. Vendar pa je ta skuter priporočljiv za izkušene voznike, ki znajo obvladati njegove ekstremne pospeške in hitrost.

Nikoli ne pozabite na varnostno opremo. Močno priporočamo, da vedno uporabljate čelado za celoten obraz in drugo zaščitna oprema za vaše roke, kolena in komolce. Poskrbite za uporabo čelade, ki ščiti tudi vašo brado.


Janobike
Z veseljem vam bomo, da slišim svoje misli

Pustite odgovor

napaka: Vsebina je zaščitena!
Spletna trgovina z e-skiroji JANOBIKE • Električni skiroji in kolesa
Logo
Primerjajte elemente
  • Skupaj (0)
primerjaj cene
0
Košarica