Janobike T10: Najboljši električni skuter?

Janobike T10 je eden najbolje prodajanih ekstremnih električnih skuterjev v Evropi, Angliji in ZDA. Kaj je razlog za to dejstvo?

Odgovor je precej preprost, če res dobro premislite. Janobike T10 je vrhunski e-skuter vse v enem. Je prav tako hiter in zmogljiv kot najnaprednejši terenski skuterji. Je prav tako prenosen in praktičen kot M365. Ima vse, če ne celo več, najboljše lastnosti na svetu in vrhunske specifikacije vseh električnih skuterjev na trgu. In nenazadnje, vse te prednosti so lepo zapakirane v cenovno ugoden cenovni sistem. Če boste sami raziskali, boste hitro ugotovili, da konkurenčne znamke z enakimi specifikacijami stanejo vsaj 30 % več kot Janobike T10.

Praktična uporaba Janobike T10

Skuter je primeren za večino vsakdanjih situacij. Uživajte v velikih mestih, v svojih predmestnih vaseh ali pa sedite in se po želji odpravite po brezpotjih.

Dobro je za mestna uporaba kot izgleda in se počuti zelo stabilen na cestah in kolesarske steze. Dodatna moč bo poskrbela, da vam nikoli ne bo manjkalo hitrosti, ko jo potrebujete, in bo vsak hrib izgledal kot navadna šala. Popolno vzmetenje skuterja bo naredilo manjše luknje in robnike na pločnikih veliko bolj prijetno za vožnjo, saj ne boste občutili vsake neravnine.

Vsak dan teče naprej mešani tereni, Običajno po vaseh in primestnih območjih bo tudi v celoti prijetno. Od lepega asfalta do makadamskih cest, blatnih ali gozdnih poti, snežnih ali peščenih plaž, se bo Janobike T10 počutil, kot da je narejen posebej za vsak posamezen teren.

Če se zbudite in čutite potrebo po adrenalinu, vam T10 nudi hrbet. Snemite snemljiv sedež in ga odnesite do najtežji terenski teren. Lahko prenese "norosti", kot so ekstremno jahanje, skakanje, triki in drugo.

Električni skuter Janobike T10 za vsakodnevno uporabo.
Električni skuter Janobike T10 za vsakodnevno uporabo.

Najboljše za vaš denar

Možno je najti večji ali manjši električni skuter, hitrejši ali z močnejšo baterijo. Vendar skoraj ni mogoče najti električnega vse-v-enem scooter ponuditi vse najboljše lastnosti in specifikacije, ki jih ponuja T10 v tako praktičnem, lahkem in prenosnem dizajnu. Janobike® razume, da te dobre specifikacije niso vse, kar je pomembno, zato s ponosom ponujajo izjemno dostopne cene z vključeno brezplačno dostavo v Združeno kraljestvo, ZDA in države EU: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Hrvaška, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Grčija, Madžarska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Slovenija, Španija (razen Teneriffe ) in Švedsko.

Janobike
2 Komentarji
 1. Živjo!
  V tem članku ste zapisali, da se lahko s T10 vozite po vseh terenih "Od lepega asfalta do makadamskih cest, blatnih ali gozdnih poti, snežnih ali peščenih plaž". Torej trdiš, da lahko to odnesem na plažo? In se pozimi vozite pod 0°? Moje vprašanje je, kakšno oceno IP ima ta skuter za vse te terene?

  • Dragi Savva,
   Vodoodpornost T10 je IP65.
   Ohišje z oceno IP65 zagotavlja zaščito pred nizkotlačnimi vodnimi curki iz katere koli smeri, pa tudi pred kondenzacijo in brizganjem vode. Primeren je za večino zunanjih ograd, ki ne bodo naleteli na ekstremne vremenske razmere, kot so poplave.
   Torej ja, skuter je primeren za vse vsakodnevne terene.
   Lep pozdrav, Janobike

Pustite odgovor

napaka: Vsebina je zaščitena!
Spletna trgovina z e-skiroji JANOBIKE • Električni skiroji in kolesa
Logo
Primerjajte elemente
 • Skupaj (0)
primerjaj cene
0
Košarica