T10 Janobike | Pregled osupljivih lastnosti T10 avtorja Janobike

Pregled T10 Janobike vam bo pomagal razumeti zmogljivost in prednosti tega e-skuterja

Potem ko sem se v nesreči zlomil zadnji skuter in nekaj mojih kosti, je bil čas za nadgradnjo na varnejšo in zanesljivo možnost. Preizkušal sem najboljše električne skuterje, ki ustrezajo mojim potrebam. Zaenkrat me je nakup najbolj razveselil električni skuter T10 znamke Janobike. Od premikanja po vaši soseščini do vaših terenskih dogodivščin je ta skuter primeren za vse. Več fotografij najdete na Instagram.

Kaj je Janobike T10? 

T10 by Janobike je električni skuter, ki je primeren za odrasle. Janobike je že več kot deset let priljubljen proizvajalec vrhunskih električnih koles in skuterjev. T10 je najbolje prodajan skuter podjetja Janobike. Ne glede na to, ali ste moški ali ženska, je ta skuter kot nalašč za vas. Ta električni skuter ni le "zver" po zasnovi, ampak ima številne funkcije, zaradi katerih je tako prijeten.

Osupljive lastnosti e-skuterja T10 Janobike

Moja izkušnja s T10 ni bila nič drugega kot vznemirljiva in zabavna. To kolo me je navdušilo s svojo vrhunsko kakovostjo in lastnostmi. Poleg tega sem zelo zadovoljen z njihovo storitvijo. Hitro so mi pomagali in odgovorili na vsa moja vprašanja. Vsi imajo radi ta električni skuter. Torej, zakaj je ta skuter tako obetaven?

Dostojna hitrost 

T10 by Janobike lahko doseže največjo hitrost 70 km/h. Za električni skuter je ta hitrost zelo visoka. V povprečju lahko večina električnih skuterjev doseže hitrost do 25 km/h. Torej, T10 zagotavlja najboljšo hitrost za električni skuter skupaj z drugimi edinstvenimi lastnostmi.

Najboljši zavorni sistem

T10 ponuja hidravlični zavorni sistem, ki je naravnost osupljiv. Prvič, hidravlični zavorni sistemi so najbolj gladek zavorni sistem. Ko voznik pritisne na pedal, hidravlični zavorni sistem pomnoži silo s pomočjo ojačevalnika in glavnega cilindra. Drugič, ta zavorni sistem je varnejši in traja dlje. Hidravlične zavore temeljijo na načelu, da ko tlak prehaja skozi tekočino, velja enako v vseh smereh, to je Pascalov zakon. Hidravlični zavorni sistem je odvisen od zavorne tekočine za enak pritisk na vsa kolesa. Tako se podaljša življenjska doba teh zavor.

Zmogljive baterije z minimalnim časom polnjenja 

Električni skuter T10 je opremljen z litijevo baterijo 23AH. Prednost litijevih baterij je, da so dolgotrajnejše od drugih baterij za ponovno polnjenje. Te baterije učinkovito delujejo tudi pri ekstremnih temperaturah, zaradi česar je T10 popolno vozilo za terenske avanture. T10 potrebuje 5-8 ur, da se popolnoma napolni. T10 lahko prevozi razdaljo 90 km, ko je popolnoma napolnjen. Z lahkoto vam pomaga priti do cilja

Izredni ukrepi za zagotavljanje varnosti

Ta neverjetni skuter je opremljen s sprednjimi in zadnjimi lučmi. Za vklop luči ima gumb na krmilu. S temi lučmi se lahko ponoči varno vozite. Poleg tega ima glasen rog. Hupa vas pokrije, ko se vozite z veliko hitrostjo. Ne samo to, zaradi hidravličnega zavornega sistema je za vas zelo varno vozilo.

izjemno cenovno 

Najpomembnejši del nakupa T10 je, da je izjemno lahek v žepu. Mislili bi, da mora biti električni skuter s tako kul lastnostmi drag. No, zelo poceni je. Ta skuter stane že 1150€/kos in ima nore lastnosti za tako poceni skuter. Ni boljšega kupčija od tega. Lahko ga naročite tukaj.

Dvojni motorji 

V primerjavi z enomotornim pogonom so dvojni motorji močnejši in hitrejši za 4 oziroma 3-krat. Dvojni motorji lahko pokrivajo tudi 50 % večji doseg kot enojni motorji. Najboljši del je, da če en motor iz nekega razloga preneha delovati, se lahko drugi motor uporabi kot rezerva. Torej, če se vozite v oddaljenem območju in vas nihče ne more pobrati, če vaše vozilo pokvari. T10 vas bo pokril. 

Pnevmatike, odporne proti eksploziji 

Za avanture na prostem ni boljšega vozila kot T10. Tudi če ste nekdo, ki se izogiba tveganim pustolovščinam, boste zaradi tega skuterja morda želeli spremeniti svoje navade. 10-palčne zračne pnevmatike na tem skuterju so posebej zasnovane za neravne terene. Cevke so lahke, zagotavljajo boljšo stabilnost in preprečujejo predrtje. Poleg tega T10 zlahka prenese naklon 45 stopinj.

T10 Janobike je mogoče prilagoditi! 

Svoj T10 lahko prilagodite po svojih željah! Če želite logotip na svojem kolesu, bo Janobike to naredil namesto vas. Imajo celo izkušnje s tem, tako da jim lahko zaupate, da bodo dobro opravili svoje delo.

Ne bo zasedlo veliko prostora.

Ta električni skuter se zlahka zloži. Na ta način se zmanjša količina zasedenega prostora. Ta funkcija omogoča tudi enostavno prenašanje s seboj, kamor koli greste.

LCD na T10 Janobike:

Krmilo T10 vsebuje LCD monitor, ki prikazuje vse informacije o vožnji. Na monitorju lahko ves čas vidite moč, hitrost in prestavo, tako da ste posodobljeni s stanjem vožnje. 

Bistvo: zelo vredno!

Varno je sklepati, da je najbolje prodajani T10 znamke Janobike najboljši električni skuter v vseh pogledih. Ta električni skuter je črne barve in elegantnega dizajna. Ta električni skuter ima številne funkcije, zaradi katerih se boste vanj zaljubili. Ima omejitev visoke hitrosti, daljšo življenjsko dobo baterije in dvojna motorja. Zato je to vozilo v smislu zanesljivosti res preseglo samo sebe.

Da zmanjšate vaš strah pred udarci, vsebuje tudi dvojne blažilnike za sprednja in zadnja kolesa. Ta vožnja je primerna tudi za neravne terene. Vodljivost naklona in ekstremne vremenske razmere so enostavne za to vožnjo. Z lahkoto lahko izkoristite prednosti vseh zgoraj omenjenih funkcij, saj sodijo v vaš proračun. Vse od te lastnosti poskrbite, da boste imeli gladko, udobno vožnjo brez udarcev. Za nekoga, ki išče kakovost in cenovno ugodnost v električnem skuterju, bi bil moj nasvet, da preizkusite T10 by Janobike. 

Janobike
kako 1
  1. no, zamudili ste številne funkcije in tudi sedež
    sedež je razlog, da sem kupil svojega, saj je tako težko najti dober eskuter s kakovostnim sedežem

Pustite odgovor

napaka: Vsebina je zaščitena!
Spletna trgovina z e-skiroji JANOBIKE • Električni skiroji in kolesa
Logo
Primerjajte elemente
  • Skupaj (0)
primerjaj cene
0
Košarica