dostava politika

1. Uvod

1.1 V tem pravilniku navajamo podrobnosti o načinih dostave, rokih in stroških, ki veljajo za naročila naših izdelkov, opravljena prek našega spletnega mesta.

Skladišče destinacija Čas in stroški pošiljanja
Skladišče EU Avstrija, Belgija, Bolgarija, Hrvaška, Republika Ciper, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Grčija, Madžarska, Irska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška , Slovenija, Španija in Švedska 4-10 dni
Brezplačna dostava
Skladišče v Veliki Britaniji Anglija, Škotska, Wales in Severna Irska. 4-10 dni +8% poštnina
Skladišče v ZDA Vse celinske države in mesta 4-10 dni
Brezplačna dostava
Avstralija in jugovzhodna Azija Vse države in mesta 4-10 dni
Brezplačna dostava
* Sledite svojemu naročilu na www.17track.net s prejeto kodo za sledenje.

1.2 Ta politika ne ustvarja pravno izvršljivih pravic in obveznosti; namesto tega je v tem pravilniku navedena naša običajna praksa v zvezi z dostavo izdelkov.

2. Brezplačna dostava

2.1 Za vsa naročila nudimo brezplačno standardno ali hitro dostavo na vse naslove celinske EU, vse naslove v ZDA in Kanadi. Od brexita se za dostavo v Združeno kraljestvo zaračunajo dodatne stroške dostave.

2.2 Za vsa druga naročila se zaračunajo stroški dostave, kot je navedeno v razdelku 5.

3. Geografske omejitve

3.1 Običajno bomo lahko dostavljali v naslednje države in ozemlja: Združeno kraljestvo, Evropska unija, Združene države Amerike, Kanada, Rusija. Razen otoških držav.

3.2 Občasno se lahko dogovorimo za dostavo izdelkov v druge države in ozemlja.

4. Načini in roki dostave

4.1 Metode, ki jih uporabljamo za dostavo naših izdelkov, in časovna obdobja, v katerih je dostava običajno zaključena, so naslednji:

(a) če je vaš naslov za dostavo na celini Združenega kraljestva, boste lahko izbrali ali samo uporabili naš vnaprej izbran način pošiljanja, tipični rok za dostavo izdelkov po tej metodi pa je 5-10 delovnih dni, razen če je jasno navedeno drugače ;

(b) če je vaš naslov za dostavo na celini Evropske unije, boste lahko izbrali ali samo uporabili naš vnaprej izbran način pošiljanja, tipični rok za dostavo izdelkov po tej metodi pa je 5-10 delovnih dni, razen če je jasno navedeno drugače ;

(c) če je vaš naslov za dostavo na celini Združenih držav Amerike, boste lahko izbrali ali samo uporabili naš vnaprej izbran način pošiljanja, tipično obdobje za dostavo izdelkov po tej metodi pa je 5-10 delovnih dni, razen če je jasno navedeno drugače;

(d) če je vaš naslov za dostavo na celini Avstralije, boste lahko izbrali ali samo uporabili naš vnaprej izbran način pošiljanja, tipični rok za dostavo izdelkov po tej metodi pa je 5-10 delovnih dni, razen če je jasno navedeno drugače;

(e) če je vaš naslov za dostavo na celinski Rusiji, boste lahko izbrali ali samo uporabili naš vnaprej izbran način pošiljanja, tipični rok za dostavo izdelkov po tej metodi pa je 10-20 delovnih dni, razen če je jasno navedeno drugače.

4.2 Če oddate svoje naročilo do 1:1 GMT/BST na delovni dan, ta časovna obdobja tečejo od zaključka poslovanja na ta dan; če oddate naročilo po XNUMX. uri GMT/BST na delovni dan ali na prost dan, ti roki tečejo od zaključka dela naslednji naslednji delovni dan.

4.3 Dobavni roki, določeni v tem razdelku 4, so le okvirni, in čeprav si bomo prizadevali zagotoviti, da boste svojo pošiljko prejeli pravočasno, ne zagotavljamo dostave pred koncem navedenega obdobja.

4.4 Pred odpremo izdelka lahko izvedemo preglede glede goljufij in ti pregledi lahko odložijo vašo dostavo. Če je verjetno, da bo dostava zakasnjena zaradi preverjanja prevare, vas bomo obvestili.

5. Stroški dostave

5.1 Zaradi naše politike brezplačne dostave so stroški dostave vključeni v vsako ceno na naši spletni strani. Brezplačna poštnina velja za vsa naročila, ne glede na ceno, brez možnosti dodatnih ali nepredvidenih stroškov, ki bi bremenili kupca. Od brexita se za dostavo v Združenem kraljestvu zaračunajo dodatni stroški dostave.

5.2 Naši stroški dostave so naslednji:

(a) pri standardnem načinu dostave bodo stroški dostave 0,00 €;

(b) za način hitre dostave bodo stroški dostave 0,00 €.

6. Sledenje dostave

6.1 Sledenje dostave je na voljo za vsa naročila za naše izdelke.

6.2 Če želite spremljati vašo dostavo, vnesite številko svojega naročila (ki je navedena v e-poštnem sporočilu o potrditvi naročila) na spletno mesto našega ponudnika dostavne službe tukaj: https://www.17track.net/.

7. Prejem in podpis

7.1 Vse pošiljke je treba prejeti osebno na naslov za dostavo in podpisati.

7.2 Naš ponudnik dostave vas bo vnaprej obvestil o poskusu dostave, ki zahteva podpis.

8. Dodatne dobave

8.1 Če prvi poskus dostave ni uspešen, bo naš ponudnik dostave naredil vsaj še en poskus dostave izdelkov v vašem naročilu.

9. Zbirka

9.1 Če vaši izdelki ostanejo nedostavljeni kljub temu, da jih naš ponudnik dostave še vsaj enkrat poskuša dostaviti, bo ponudnik dostave na vašem naslovu pustil kartico z navodili, kako lahko prevzamete svoje izdelke, vključno z rokom za prevzem.

10. Težave z dostavo

10.1 Če imate težave z dostavo, nas kontaktirajte s kontaktnimi podatki, ki jih objavimo na našem spletnem mestu ali vas drugače obvestimo.

10.2 Če naš ponudnik dostavne službe ne more dostaviti vaših izdelkov in je za takšno napako vaša krivda in svojih izdelkov ne prevzamete od našega ponudnika dostavne službe v ustreznem roku, se lahko dogovorimo, da poskrbimo za ponovno dostavo izdelkov ; vendar si pridržujemo pravico, da vam zaračunamo dejanske stroške ponovne dostave (tudi če je bila začetna dostava brezplačna).

10.3 Spodaj je naveden okvirni seznam situacij, v katerih bo vaša krivda za neizpolnitev:

(a) ste navedli napačen ali manjkajoč naslov/telefonsko številko za dostavo;

(b) v naslovu za dostavo, ki je bil naveden, je napaka;

(c) naslov za dostavo ni razumno dostopen;

(d) do naslova za dostavo ni mogoče varno dostopati;

(e) če osebni prevzem ni potreben, ni enostavnega in varnega načina, da bi izdelke pustili na naslovu za dostavo in ni na voljo osebe, ki bi sprejela dostavo; oz

(f) če je potreben osebni prejem, na naslovu za dostavo ni na voljo nobene osebe, ki bi sprejela dostavo in podpisala.

napaka: Vsebina je zaščitena!
Spletna trgovina z e-skiroji JANOBIKE • Električni skiroji in kolesa
Logo
Primerjajte elemente
  • Skupaj (0)
primerjaj cene
0
Košarica