T85 By Janobikes – električni skuter, vreden vsakega penija!

T85 By Janobikes – električni skuter, vreden vsakega penija!

Najdlje sem bil na lovu za odličnim električnim skuterjem. Ko sem videl vse svoje možnosti, se je moj lov na električni skuter ustavil, ko sem naletel na skuter t85 znamke Janobike (povezava). Nisem se mogel upreti nakupu te grdaste vožnje, ker se je bilo od specifikacij nemogoče odvrniti. Preprosto povedano, zaradi teh odličnih lastnosti je najboljši električni skuter. Lahko doseže hitrost do 85 km/h, kar je noro za električni skuter, verjemite mi.

Poleg tega polnjenje baterij traja le 8-10 ur, vendar traja zelo dolgo. Ta adrenalinski skuter je opremljen z dvojnimi motorji s po 2800 W. Ima tudi dvojno vzmetenje na sprednjih in zadnjih kolesih, kar zagotavlja vsakokratno nemoteno izkušnjo vožnje. Moja najljubša lastnost so terenska kolesa, dopolnjena z zmožnostjo obvladovanja vzpona za 50 stopinj. Zgornje funkcije so zelo udobne in nadvse osupljive vožnje za vaše terenske avanture.

Varnost ni problem za t85, ker vsebuje sprednji, stranski in zadnji del LED luči. Kot dodaten varnostni ukrep ima hidravlični zavorni sistem, najučinkovitejši zavorni sistem, ki traja celo dlje. Poleg tega je T85 enostavno zložljiv, tako da lahko svojo vožnjo nosite v rokah kamor koli greste – dobesedno. V mojem primeru imam že nekaj spominov narejenih s T85. Vožnja na tem skuterju je povečala mojo strast do življenja.

Skratka, zelo sem zadovoljna z nakupom. Če iščete električni skuter, zaradi katerega se boste počutili močne in vznemirjene kot majhen fantek ali punčka, vam toplo priporočam, da daste priložnost kolesom T85 by Janos. Je uporabniku prijazen, izdelan za vsakogar in vsakogar, vzdržljiv in vam bo zdržal še eone.

2021

Janobike
Z veseljem vam bomo, da slišim svoje misli

Pustite odgovor

napaka: Vsebina je zaščitena!
Spletna trgovina z e-skiroji JANOBIKE • Električni skiroji in kolesa
Logo
Primerjajte elemente
  • Skupaj (0)
primerjaj cene
0
Košarica